Angående Frida-tidningen..

I förra inlägget så skrev jag ju om att jag hittade något dåligt i den.
Det var ett uppslag som dom kallade "Frida testar: så är det att vara kille"
Och, ja, det är ju såklart helt okej att skriva om det men jag tycker faktiskt att dom framställer killar och tjejer som att dom bara ska vara på ett visst sätt, och att det är ganska viktigt med att man ska vara så feminin eller maskulin beroende på om man är tjej eller kille.


1 Thai-Boxning - Är det bara killar som får gå på kampsport, eller? Jag har både kill och tjej kompisar som går på till exempel boxning, karate, ju jutsu osv. Så det var lite korkat skrivet att man skulle gå på thai-boxning för att det är "killigt" eller hur man nu än ska uttrycka sig. Vi har fått testa boxning och så i skolan och jag tycker det är kul!
2 Telefonvett, vad är det? - Det är inte bara killar som är sega när dom pratar i telefon, och dessutom är det långt ifrån alla killar som är såna! Många jag känner är inte alls såna när man pratar med dom i telefon.


3 Strunta i disken - Men hallå!? Kom dom inte på något bättre? Jag menar strunta i disken?! Det gör väl dom flesta någon gång, och dessutom är jag 100% säker på att det finns killar som sköter sina hemsysslor bättre än vad jag gör, och så vitt jag vet är jag tjej.
4 Byt ut sömn mot TV spel - Okej, det nog lite vanligare att killar sitter uppe hela natten och spelar än att tjejer gör det. Men när vi har lan i skolan och så är det ju tjejer där med! Och alla killar gör ju inte så heller.
5 Limpfrossa - För det första, är det något fel med att äta limpa eller? För jag gillar det, jag levde nästan på såna innan. Vad då, som att killar bara äter limpa? Skulle knappast tro det..

-----------------------------------------

Men bortsätt från det här uppslaget så var tidningen bra! Det stod också om lite bloggtips och så, det var intressant att läsa :)


Kommentarer

Här kan du kommentera:

Ditt namn:
Vill du bli ihågkommen?

Den e-postadress (den kommer inte att synas för någon annan än mig)

Din blogg, youtube-kanal eller annan webbadress:

Vad ville du?:

Trackback